Завршен апел за помош на Кенан Сакиповски

7

Превземено од Фондација Телеком за Македонија

Кенан Сакиповски по повреда на рбетот имаше две операции, по кои треба да продолжи со рехабилитација, за која му се потребни дополнителни средства.

Да му помогнеме на Кенан да продолжи да чекори низ животот исправено.

Да донираме 100 мкд со секој повик.

Телефон за донации на Телеком 070 143-115

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: