Завршен апел за помош на Катерина Јаневска

0

Катерина Јаневска, која има само 29 години, боледува од A-V malformatiocerebri reg.occiptalis или крварење во мозокот, за што и е потребна итна операција во странство.

Со донирање на 100 денари на телефонскиот број 070/143-173 (Т-Мобиле), Вие ќе и помогнете во собирањето на потребните финансиски средства, кои семејството на Кате не може да ги обезбеди.

И на жиро сметка со број : 300001000005143
Deponent:Komercijalna banka-Skopje na ime Katerina Janevska
cel na doznaka:humanitarna pomos za Katerina Janevska

Вашата хуманост значи надеж за Кате и нејзините најблиски.
 Ви благодариме !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: