Завршен апел за помош на Јовица Богојев

10

Јовица Богојев боледува од гигантноклеточен тумор на рбетниот столб (Л5С1 пршлен). По неуспешните третмани во Македонија тој итно е упатен во странство, поточно во Бањица, Белград, но средствата кои се побаруваат се во износ од 10000 евра, сума која Jовица не може сам да ја покрие.

Замолуваме за помош, секој кој може,ма му помогнеме на Јовица во неговата борба.

Превземено од http://vardarfans.mk

Жиро сметка за донации :200002294622486 Стопанска Банка АД СКОПЈЕ, на име Јовица Богојев

Донациски број за корисниците на Т-Мобиле 070143123

Донациски број на ВИП 077143177

Девизна сметка
Bank account: MK07200002839942033
Swift code: STOBMK2X
Name : Jovica Bogojev
VI BLAGODARIME!

(Се извинуваме што е на латиница ама на нашиот веб го преневме во оргинал како што го добивме барањето)

vv

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: