Завршен апел за помош на Јовица Блажевски

0

Јови ца Блажевски има 23 години и боледува од
церебрална парализа. Единствената можност за подобрување на квалитетот на
неговиот живот ја гледа во лекувањето кое го овозможува институтот Неуро Витаод Москва, Русија. За лекувањето се потребни 60.000 еур.

Семејството не е во можност да ја собери оваа сума , па затоа апелира до сите хумани граѓани да донираат за здравјето на Јовица со вртење на донацискиот број : 070 / 143 106 ( важи само за корисниците на Т Мобиле)

Бидете хумани !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: