Завршен апел за помош на Јовче Петкоски

11
Да подадеме рака, и со нашето МАЛКУ да помогнеме онаму каде највеќе треба.
Потребни се средства за итна уролошка операција на охриѓанецот Петкоски Јовче.

Операцијата чини 4 илјади евра, а Петкоски треба итно да се оперира во Белград.

Донацики број од мрежата на Т-мобиле: 070143111
Донациски број од мрежата на Вип: 077143705

Сите хумани луѓе можат да донираат средства на

Жиро сметка во Охридска Банка: 530500003562961.

Дополнителни информации можат да се добијат на телефонот 076 / 817 511

Да дадеме можност, сите ние заедно, Јовче да има безгрижен живот.
Зошто, иако нашата помош ни се чини само капка, капка по капка создава океани, нели?
***апелот е завршен по успешната операција
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: