Завршен апел за помош на Јована Тасеска

12

Да помогнеме, да подадеме рака и да и овозможиме на Јована безгрижен живот, каков што секое дете заслужува!

Јована Тасеска има 10 години.
Таа има малиген израсток на раката, кој по неуспешнaта операција во Скопје повторно се појавува.
Следната операција треба да се изведе во Германија, но средствата кои се потребни за оваа операција, околу 10000 евра, семејството не може само да ги обезбеди.
Да помогнеме!

Телефонски број за донации на Т-Мобиле-070143113

Телефонски број за донации на ОНЕ-075143403

Телефонски број за донации на ВИП -077143775

****апелот е затворен откако Фондот за здравство носи решение за покривање на средствата

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Ida, на Одговори

    Ve molime dali ima nekoja zabuna vo telefonite za donacija za Jovana Taseska osobeno za telefonot od T-mobile, zatoa sto vo povratnata poraka pisuva deka donacijata e za drugo lice, so cel sredstvata da odat na vistinskoto mesto

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: