Завршен апел за помош на Јована Станковска

1

Бидете хумани, правете добри дела !

Јована Станковска има церебрална парализа, но нејзината општа здрвствена состојба е видно подобрена после една операција во Израел. За да се постигне сепак, поголем успех за самостојно функционирање, потребна е уште една операција во Израел за која семејството не е во можност да обезбеди средства.

Донации на следниот број од мрежата на Т Мобиле: 070/ 143 123

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: