Завршен апел за помош на Јован Ангелов од Скопје

0

Потребна е помош  за лекување на Јован Ангелов од Скопје (деветмесечно бебе) за лекување во Националната кардиолошка болница во Софија, Бугарија, на 19.12. 2010 година. Потребни се 12.000 евра.

ЈОВАН АНГЕЛОВ
Трансакциска сметка: 210-700000591933
депонент: НЛБ-ТУТУНСКА БАНКА, Скопје

———-

Извор: Премин Портал

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од nikolce, на Одговори

    na site treba da se pomogne na komu da mu treba pomos

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: