Завршен апел за помош на Јордан Коцевски

1

Уште едно дете чека на нас, да му дариме живот. Тоа е наша обврска!
070143112 ( за Корисниците на Т-Мобиле) – Јордан Коцевски има само 5 годинки и боледува д тешко срцево заболување, срцев меѓукоморен дефект, поради кој мора итно да оди на операција во Софија, Република Бугарија, на Клиниката за Детска Кардиологија. Операцијата чини 13800 евра, сума која семејството не може да ја обезбеди.
Секое дете заслужува живот! Ние сме тие кои можеме да го дариме!

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: