Завршен апел за помош на Јоана Ќимова

0

Јоана Ќимова е мало бебенце со вроденасрцева мана. За да и се овозможи нормален живот потребна и е хируршкаинтервенција која би се изврши во Софија, Р.Бугарија.

Вкупниот трошок заоперацијат би чинел 11.000 евра.

Семејството не е во состојба да го покрие трошокот.Да помогнеме со вртење на донациските броеви :
T Mobile 070 143 181 ( важи само за корисниците на T Mobile) и ONE 075 143 666 ( важи само за корисниците на ONE )

и денарска жиро сметка со број : 360000017882187 – Поштенска Банка АД Скопје

Бидете хумани !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од АР, на Одговори

    Само да ве дополнам дека трансакциската сметка е во Поштенска Банка А.Д.Скопје

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: