Завршен апел за помош на Јасминка Ципушева

4

Почитувани пријатели голема молба до сите вас!!!

Потребна е вашата помош за Јасминка Ципушева на која и е потребна итна финансиска помош за извршување на трансплантација на матични клетки. Целата процедура е доста скапа и секоја помош е добредојдена, од нас малку за неа многу. Голема молба до сите кои сте во можност да дадете барем мал дел за спас на еден живот на еден голем борец, самохран родител пред се човек полн со верба и надеж!!!

Средствата со донација се наменети за:
Јасминка Ципушева
Ул. Бојмија 8/3 Скопје
ж-сметка 240097100327614 Уни Банка
со назнака за Хуманитарни цели за лекување!!!

ТЕЛЕФОН ЗА ДОНАЦИИ :  Т Мобиле 070/143-111 
ВИП 077/143-770 

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ ТОА Е ВО ЧОВЕКОВАТА ПРИРОДА НИКОГАШ НЕ ЗНАЕМЕ КОГА НАМ ЌЕ НИ Е ПОТРЕБНА ПОМОШ!!!

Извор

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: