Завршен апел за помош на Јасмин Бајровиќ

0

Да му помогнеме на 23-годишниот Јасмин Бајровиќ да ги собере потребните средства потребни за инплантација на матични клетки во Дизелдорф, Германија и со тоа да ја победи церебралната парализа од која боледува.
ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ
ДОНИРАЈТЕ НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ:

075 143-424 и 070 143-163
Исто така донации можете да извршите и преку неговата жиро сметка 200002254227806 во Стопанска банка.

Секое добро со добро се враќа !

 

Надополнување (22.07.2011):

АПЕЛОТ Е АЖУРИРАН НА СЛЕДНИОТ ЛИНК

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: