Завршен апел за помош на Јана Грковски

14

Драги пријатели,

да и помогнеме на малечаката Јана Грковски да може да ужива во детството како и сите дечиња.

Да и помогнеме да се смее безгрижно, да се радува на секој нов ден, да и помогнеме да успее во својата мисија, да има здраво и безгрижно детство.

Јана Грковски боледува од церебрална парализа и има епилепсија. За подобрување на состојбата потребно е Јана да замине во Германија на лекување, но лекувањето чини  околу 30700 евра, сума која семејството само не може да ја обезбеди.

Ве замолуваме , сите кои можете, да помогнете со донација на :

070 143 177- телефонски број за донација на Македонски Телеком

077 143 177- телефонски број за донација на ВИП

075 143 113- телефонски број за донација на ОНЕ

Сметка за донации на Јана Грковски

250-1010004296-85- Sparkase Banka

Да покажеме дека сме големи луѓе!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.
Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: