Завршен апел за помош на Ивана Величковска

5

  Ивана Величковска има 23 години и огромна битка пред себе-битка за својот живот.

Таа боледува од леукемија и по две години лекување во Скопје, неуспешно,едиствена надеж  е лекувањето во Германија. Таа мора да замине на лекување  за што и се потребни 150.000 евра, но нејзиното семејство не е во можност само да ги обезбеди парите.

Трансплантацијата на коскена срж треба да се изврши во германскиот град Фленсбург, па затоа се молат сите граѓани доколку се во можност да помогнат.

Да бидеме хумани и да донираме на

жиро сметката 530500014791778 во Охридска банка,

на име Ивана Величковска.

ДОНАЦИСКИ БРОЈ ОД Т-МОБИЛЕ 070 143 144
ВИП 077 143 772

Контакт со семејството на 078 688 145.

ДА ДАРИМЕ НАДЕЖ, ДА СПАСИМЕ ЖИВОТ!

ТОА НЕ Е ПРАШАЊЕ НА ИЗБОР, ТУКУ НА ОБВРСКА!!!

ЗА НЕА ВИЕ СТЕ НАДЕЖТА ВИЕ СТЕ ЛУЃЕТО СО СРЦЕ.
 ТАА ИМА ЖЕЛБА ЗА ЖИВОТОТ И НЕЈЗИНАТА МЛАДОСТ ЗАСЛУЖУВА ДА ПРОДОЛЖИ.
ИВАНА ИАКО БОЛЕДУВА ОД ЛЕУКЕМИЈА НИКОГАШ НЕ КАЖА ,,ЈАС СУМ БОЛНА,,
ТУКУ ВЕЛИ ,,ЈАС СУМ БОРЕЦ,, . ДА ПОМОГНЕМЕ ВО ОВАА БОРБА СИТЕ!
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: