Завршен апел за помош на Ивана Прочкова

9

Превземено од: hitportal.com.mk, фб

Малата Ивана Прочкова од Богданци боледува од сколиоза (искривување на ‘рбетот) од најрана возраст.

Ивана денес има 9.години и потребно е да направи операција во Неустад, Германија која чини 50.000 евра.

Семејството на малата Ивана не е во состојба само да ги собере потребните средства и Ве замолува за помош.

Сите хумани граѓани кои сакаат да донираат тоа може да го направат на:

Комерцијална Банка
Жиро сметка: 300311000001102
Цел на дознака: Хуманитарна акција

Отворени се и донациски броеви:

Телеком – 070/143-181
ВИП – 077/143-704
ОНЕ – 075/143-850

Можост за online донации

https://www.gofundme.com/uvw999p3

Да помогнеме!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: