Завршен апел за помош на Ивана Павлеска

0

 

Дваесет и пет годишната Ивана Павлеска боледува од leucosis niniymphohiastica acuta (ANLL). Тогаш кога Ивана помисли дека ја победи својата болест, после две години и осум месеци истата се врати. Примена е првата терапија, а за следната треба да се примени Arson trioxside чија цена е многу висока. Семејството поради високата цена на лекот не е во можност сами да го обезбедат и затоа апелираат за помош!!!

Телефонски броеви за донирање:
070/143-132 (T-Mobile)
077/143-413 (VIP)
(со секое јавување донирате 100 денари) 

Сите хумани луѓе може да донираат на следнава жиро сметка :
Помош за лекување на Ивана Павлеска
Стопанска Банка
ж-сметка : МК 200001970854819

Од срце им заблагодаруваме на сите што ќе донираат, бидеќи оваа прекрасна девојка заслужува да го продолжи својот живот!!!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: