Завршен апел за помош на Иван Трајковски

28

Да помогнеме, да подадеме  рака како и секогаш досега, и да спасиме живот заедно!

Зошто, секој има право на живот!

Да му помогнеме на младиот Иван Трајковски да го сочува своето здравје и живот!
Иван боледува од B- акутна леукемија. Тој e заминат  во Германија на лекување, но лекуавњето и престојот таму ќе завршат во април 2016 година.

Сумата која е потребна за неговото лекување е 150 000 евра, сума која е преголема.
Семејството на Иван апелира до сите нас. Сите ние заедно- да спасиме ден млад живот.

Донациски броеви за помош:

075 143 402- за Оне корисниците

070 143 110- за Македонски Телеком Корисниците

077 143 703- за ВИП Корисниците

HALKBANKA TRANSKAKCISKA SMETKA 270-7000357837-34

STOPANSKA BANKA 200002860926043

TUTUNSKA BANKA 210700000623943

KOMERCIJALNA BANKA 300001000023767

на име Иван Трајковски

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: