Завршен апел за помош на Ирена Кадијовска

0

Ирена Kaдијовска има 23 години кај неа е утврдена дијагноза фибросаркома на десната глутеална и слабинска регија или мекоткивен тумор кој бил опериран во Ноември 2009 година но за краток временски рок туморот нараснал во големина на човечка глава.

За операцијата потребни се 122.000,00 МКД.

Кај Ирена веќе се појавува и губење на видот како и неподвижност на рацете потребна е итна операција.

Бидете хумани и со вртење на донацискиот број од T Mobile 070/143-121 донирајте по 100 денари за здравјето на Ирена !!!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Zoran, на Одговори

    МОЖЕБИ ИМА МОЖНОСТ ДА СЕ ПОМОГНЕ ПРЕКУ ЕНЕРГЕТСКИ ТРЕТМАНИ. Не се наплакаат и не болат, вреди да се обидеме. Побарајте на овој број 070819058. Штом не боли и не се наплака вреди да се обидеме.

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: