Завршен апел за помош на Илија Таневски

17

Превземено од фб и фб

Илија Таневски, млад 23-годишен Неготинчанец кој боледува од миксоиден липосаруком која не може да се лечи во Македонија. Веќе е хоспитализиран во Германија, а стартната сума за лекување изнесува 37000 евра. Сумата може да се зголемува зависно од потребните третмани кои eвентуално би се јавиле дополнително..

Има повеќе начини да помогнеме…

Сметка за донација
210 7000006296 66
НЛБ Тутунска банка

Online донации
https://www.gofundme.com/n4w87qpw

Да му помогнеме на Илија да го сочува своето здравје и успешно да го заврши лекувањето.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: