Затворен апел за помош на Игор Ристески

13

Речено е за хуманоста

Не откажувај да му направиш добро на оној, кој има потреба, кога раката твоја има сила да му помогне.

— Изреки 3,27

Игор Ристески боледува од distrophia musculum progressiva(limb.girdle miopaty), напредна мускулна дистрофија.
Со цел да се подобри неговата здравствена состојба, потребни се лекарства кои треба да се набават од Индија.
Сумата која е потребна е 1380 евра, но семејството е веќе финансиски исцрпено и се надева на помош на хуманите граѓани.

Да му помогнеме на Игор!

Донациски број на Т Мобиле: 070/143-183

Донациски број на ВИП: 077/143-155

жиро сметка за донации:210501643590359

тел. за контакт:070 654 669

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: