Завршен апел за помош на Игор Настевски

9

Да му помогнеме на Игор да ја види убавината и добрината на луѓето, да види што се ние можиме да направиме за него !

Игор Настевски од Охрид боледува од Dr Cataracta congenita glaucoma secundaria OU, Aniridia, Nistagmus congenital практично слепо лице. Потребни му се 6000 илјади евра за да оди во Русија на хирушки зафат кои средства не е во можност сам да ги собере додека останатиот дел е покриен од Фондот за здравство.

Донации за ВИП Корисниците 077/143-702

Донации за Т-Мобиле корисниците 070/143-106

Донации за ONE корисниците 075/143-424

Донации на сметка:  380108718500173 Прокредит банка АД Скопје на име: Игор Настевски

Да покажеме хуманост!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

5 коментари

 1. Објавено од gsagsasgags, на Одговори

  Verba vo Bog!!!

 2. Објавено од gsagsagsasagsag, на Одговори

  Izdrzhi Igor!!!Verba vo Bog!!!

 3. Објавено од gsagssgasgasagag, на Одговори

  Izdrzhi Igor,Verba vo Bog!!!

 4. Објавено од Оливер, на Одговори

  Нели може фондот да помогне со остатокот од парите? Според неодамна објавеното во Вечер, „за лекување во странство ќе се плаќа само 12,000 денари„. (http://www.vecer.com.mk/?ItemID=45A68802F391D14CBB9FFFD57A3AEA82)

 5. Објавено од abre makedonce, на Одговори

  Stvarno ne mi e jasno zosto ne gi brisete apelite za donacija koi se zastareni…se javuvam da doniram za Igor, a dobivam poraka deka donacijata odi kaj Jani Tanurov.

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: