Завршен апел за помош на Игор Димковски

1

Игор Димковски е роден во 1976 година и живее во Куманово. Има две малолетни дечиња, едното има 8, а другото 6 годинки. Моментално е сместен во клиничкиот центар во Скопје….

Игор Димковски боледува од тешко оштетување на црниот дроб. Ситацијата во која се наоѓа налага под итно да се изврши трансплантација на истиот. Оперцијата треба да се изврши в Турција, донатор е веќе најден, но сумата која треба да се уплати за операцијата чини 30000 евра.
Ве молиме за вашата хуманост, бидејки семејството не е во можност да ја покрие оваа сума.

Донации на следниот број од мрежата на Т Мобиле: 070 / 143 110

Кој сака да уплати во банка :210-5016241724.14 kaj NLB tutunska banka AD Kumanovo

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Ѓорѓо, на Одговори

    А броеви за донации од другите оператори?

  2. Објавено од Slobodan, на Одговори

    Da li je utvrdjeno koji je uzrok bolesti jetre? Svako ostecenje jetre (hepatitis, ciroza) moze biti izazvana raznim uzrocima i stoga zahtevati posebnu terapiju u zavisnosti od uzroka.

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: