Завршен апел за помош на Игор Бошковски

16

Игор Бошковски има 35 години и боледува од тумор со цисти во главата, а со оваа болест се бори од 25 години. Досега има направено 6 операции, но секогаш е се полошо. Доктор од Турција преку Санте Плус се нафати да го оперира Игор по  7ми пат, но за операцијата се потребни 8.000 евра. Состојбата на Игор од ден на ден е се полоша, единствена надеж и спас е оваа операција.

Ве молиме за помош, донирајте колку што сте во можност. Со секоја ваша донација му давате надеж на овој човек кого дома го чекаат и се молат за него две мали дечиња, на кои единствена желба им е да израснат со својот татко. Помогнете да се соберат потребните средства и да му помогнеме на овој млад човек.

Донации на:

ВИП: 077 143 706

Т-Мобиле: 070143401

Жиро сметка на Стопанска Банка : 200002588959189

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: