Завршен апел за помош на Игор Ангелов

10

Игор Ангелов  е 13- годишно дете кое боледува од леукемија.

За да се подобри неговото здравје треба итно да се прави операција во Италија.

Потребни се  уште 3.000 евра за да се спаси ова дете !!!! Родителите на нивен трошок  се обидуваат да покријат се, но им фали уште оваа сума на пари. Сумата ќе биде потребна за сместување на родителите додека е детето на операција. Без тоа, не можат да заминат.

Да помогнеме!

Жиро сметка за помош на Стопанска Банка

200002743483778

на име Катерина Ангелова

и 210501628753724 Тутунска банка
Боби Ангелов

ул. Мирко Грков бр.8

Превалец, Велес

Контакт со семејството на 078317119

ж

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: