Завршен апел за помош на Ице Јованов

5


23 годишниот Ице Јованов од Босилово мора по итно да изврши трансплантација на црн дроб. Операцијата ќе биде во Турција. На Ице му се потребни уште 30 000 €. Доколку сте во можност да му помогнеме на Ице.
Трансакциската сметка е 300037021606692 на име Ице Јованов

 

Превземено од: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=865537896824940&id=100001062131409&fref=nf

Директен контакт: 077806869

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: