Завршен апел за помош на Христина Николова

2

Христина Николова боледува од церебрална парализа со парализа на екстремитетите. Воедно во ПЗУ „Филип 2“ е утврден оперативен зафат со кој Христина ќе може нормално да се движи и седи правилно. Сумата која е потребна за операцијата изнесува 1.500 евра, сума која семејството не може да ја покрие.

Телефонски број за донирање 070/143-132 (само од мрежата на Т-Мобиле) и 077 143 778

(само од мрежата на ВИП). Да помогнеме!

 

_______________________
Претходен апел 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: