Завршен апел за помош на Гордана Митревска

1

Хуманоста не познва граници!

Да подадеме рака, секогаш кога е потребно!

 

Гордана Митревска има тешко оштетување на видот поради што итно се упатува на операција на клиниката за Очни Болести Фјодоров во Москва, каде треба да и се направи хируршка интервенција, кератопластика на левото око. За оваа операција се потребни 3.500 евра, сума која семејството не е в можност да ги обезбеди. Да помогнеме!

Телефонски број за донации за корисниците на Т-Мобиле 070/143-177

Телефонски број за донации за корисниците на ОНЕ 075/143-650

Телефонски број за донации за корисниците на VIP – 077-143-770

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: