Завршен апел за помош на Горан Сурловски

7

Драги пријатели,

да ја покажеме уште еднаш нашата хуманост на дело.

Горан Сурловски боледува од повеќе болести, меѓукои и мускулна дистрофија, поради која има проблем и со деблото црево. Тој може да се оперира само во Приватната Болница “Филип Втори”, а неговиот третман би чинел 28200. Тој е невработен, живее само со својата болна мајка, и без никакви приходи….

За некого скромни но за некого битни 28.200 денари за итна медицинска операција на дебелото црево на Горан Сурловски. Донациите се можни преку

телефон на

-077 143 402- само од корисници од ВИП

-070143133 – само од корисници на Т-Мобиле

или на ж.сметка 210 700 000 61 65 70 во Тутунска банка за Горан Сурловски, с.Радишани, ул. 20 бр. 10.

н

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: