Завршен апел за помош на Венко Голабоски

1

Почитувани хуманисти,

Венко Голабоски од Охрид боледува од Multipla Skleroza и потребна му е операција во Ниш, семесјтвото не е во можност да ги собери средствата па затоа апелира до сите хумани луѓе да помогнат со тоа што ќе донираат на следната жиро сметка:

210-5016473956-69MKD vo NLB Tutunska Banka

300017075728134 vo Komercijalna Banka

Секое добро, со добро се враќа !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: