Завршен апел за помош на Ѓорѓи Тодоровски

2

Ѓорѓи Тодоровски има 16 години и боледува од Спинална мускулна атрофија тип III која кај него се појавува во периодот на пубертетот на 13 годишна возраст.

За да се спречи болеста да напредува кај Ѓорѓи треба да замине во Германија на третман со матични клетки за што с епотребни околу 15.000 ЕУР, третманот е закажан за во Мај а семејството ги нема потребните средства.

На Ѓорѓи можете да му помогнете со вртење на следниот донациски број од мрежата на

Т Мобиле: 070/143-163

ВИП: 077/143-314

Бидете ХУМАНИ !!!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Aneta, на Одговори

    Dajte tel.broevi i od vip zatoa sto mnogu luge imaat.Licno jas ne mozam da doniram no ke najdam nacin se nadevam deka ke se soberat potrebnite pari i deka ke se izleci uspesno.Bog neka e so vas

  2. Објавено од ana, на Одговори

    Доколку има отворено нови донациски броеви , ќе бидете известени и истите ќе бидат ставени тука ,на апелот.
    Поздрав

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: