Апел за помош на Ѓорѓи Николовски

0

МЛАДИОТ ЃОРЃИ БОЛЕДУВА ОД ДИСЕКАНТНА ФИЗИФОРМИЈА АНЕВРИЗМА НА АРТЕРИЈА ЦЕРЕБРИ ПОСТЕРИОР ЛЕВО ВО ПОСТКОМУНИКАНТЕН СЕГМЕНТ.ОПЕРАЦИЈАТА КЕ БИДЕ ИЗВРШЕНА ВО СПЕЦИЈАЛНАТА КЛИНИКА ИНТЕРБАЛКАН ВО СОЛУН Р.ГРЦИЈА И ИСТАТА ЧИНИ 40 000 EUR.

070/143-133 (Т-мобиле)
077/143-133 (ВИП)
075/143-123 (Оне)

и Бр.на Жиро Сметка 300001000022215 во …Комерцијална Банка со цел на дознака ДОНАЦИЈА ЗА ОПЕРАЦИЈА ВО СТРАНСТВО за ЃОРЃИ НИКОЛОВСКИ


ОДНАПРЕД ИМ СЕ ЗАБЛАГОДАРУВАМЕ НА СИТЕ ШТО ЌЕ ДОПРИНЕСАТ ЗА СПАСУВАЊЕ НА ЖИВОТОТ НА 23 ГОДИШНИОТ ЃОРЃИ КОЈ ПРЕД СЕБЕ ТРЕБА ДА ИМА УШТЕ МНОГУ ПРИЈАТНИ МИГОВИ ОД ЖИВОТОТ. ВЕ МОЛИМЕ ДА МУ ДАДЕМЕ УШТЕ ЕДНА ШАНСА НА ОВА МЛАДО ДЕТЕ КОЕ СЕУШТЕ НЕМА ЗАЧЕКОРЕНО НИЗ ПРЕДИЗВИЦИTE ОД ЖИВОТОТ.ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ ХУМАНИ ЛУЃЕ !!!!!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Anastazija, на Одговори

    Moze li da znaeme sto se sluci so Gorgi?Dali se operirase?Dali e se vo red?

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: