Завршен апел за помош на Ѓорѓи Христов

3

Пријатели

 

да му помогнеме на Ѓорѓи Христов, кој подолго време боледува од деформитет на кичмениот столб во највисок степен. Поради погрешна терапија која ја примал последните 7 години, тој може да се движи само во инвалидска количка, а задолжително мора да прима терапија која ке го поврати неговиот имунитет, кој му е многу битен. Лековите се скапи, а семејството живее под кирија, неговата мајка има ограничено движење поради претрпен мозочен удар, и за Горги се грижи само неговиот стар татко.
ДА ПОМОГНЕМЕ!

 

070143108-Т-Мобиле Корисници

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: