Завршен апел за помош на Ѓорги Василев

5

Да подадеме рака, со нашето МАЛКУ да помогнеме онаму каде што најмногу треба, да направиме МНОГУ!

Ѓорги Василев од с. Муртино Струмица кој има 7 години, боледува од пилоцитичен астроцитон на главата на која мора под итно да му се изврши операција во Турција за која се потребни 10. 000 евра.

Семејството апелира до сите хумани граѓани кои сакаат да помогнат со донирање на сметка: 

Трансакциска сметка:
Комерцијална банка
300037026016506 Василев Ванчо (законски застапник)
Партија 26016594

Девизна сметка: 
Ѓорги Василев 
Бр.сметка – 02-307-05750160
IBAN BR: МК07300307057501674
BIC/SWIFT CODE: KOBSMK2XSRB

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: