Завршен апел за помош на Ѓокица

0

Дваесет годишниот Ѓокица Величковиќ од Куманово, по предлог на Лекарски конзилиум е упатен на лекување во Лондон, за што му се потребни околу 220.000 евра.

Ве молиме да помогнете заедно да го спасиме овој млад живот со вртење на соодветната мрежа донирате 100 денари.

070-143-700-T-mobile корисници
075-143-700-ONE корисници
077-143-700- Vip корисници

Како и на жиро сметката на

Комерцијална банка АД Скопје, бр. 300001000021827.

РАКАТА ШТО ДАВА НЕ СЕ СУШИ …

ДОНИРАЈТЕ ЗА ЃОКИЦА!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

4 коментари

 1. Објавено од Pandora, на Одговори

  Humano e da se pomaga.Sekoj moze da se najde vo slicna situacija.

 2. Објавено од Galina, на Одговори

  BIDETE HUMANI ,SEKOE VRTENJE NA EDEN OD DADENITE TELEFONI ,MNOGU ZNACAT ZA GOKICA,I NEGOVOTO SEMEJSTVO .

 3. Објавено од Vlado, на Одговори

  Da bidem Humani!!,
  Na familijata i na Gokica ke im bide mnogu znacajna donacijata mala za nas golema i znacajna za niv.

 4. Објавено од Biljana, на Одговори

  Dali se uste se istite ziro smetki za donacija?

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: