Завршен апел за помош на Ѓеорѓи Керамитчев

0

Ѓеорѓи Керамитчиев боледува од параплегија и треба да оди на пресадување на матични клетки во Дизелдорф, Германија. Зафатот чини околу 10.000 евра.
Донациски број на кој можете да донирате е : 070 / 143 114 од мрежата на T Mobile.
———
Извор: Facebook

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: