Завршен апел за помош на Гаврил Жежовски

0

Драги Пријатели,

Сакаме да Ве известиме дека ситуацијата во која се наоѓа малиот Гаврил Жежовски е премногу тешка. Тој по несреќата се здоби со изгореници во 60% од неговото тело. Потребно е во најбрз можен рок да се интервенира со неколку хирушки  интервенции во Германија. Но, за оваа интервенција потребни се 160.000 евра, плус патни трошкови. Ве молиме доколку можете да ни излезете во пресрет да се спаси овој млад живот. Вашите средства ќе можете да ги испратите на ж-сметката, во  денари, на број:

трансакциска сметка 380-5-770764-001-96 во ProCredit Bank Macedonia.

Господ да ве благослови !

Отец Серафим Јончевски

———–

БРОЕВИ НА КОИ МОЖИТЕ ДА ДОНИРАТЕ ПО 100 ДЕНАРИ : ONE 075/143 777 и Т Mobile: 070/ 143 153

Извор: Премин Портал

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: