Завршен апел за помош на Филип Михаиловски

3

Ова прекрасно дете е Филип Михаиловски од Делчево.

За жал малиот имаше тумор на мозокот,кој најпрво му го одзема гласот,потоа го парализираше.За среќа му беше извршена хируршка интервенција и работите тргнаа кон подобро.Но,за да оздрави и да помине опасноста потребна му е посебна медицинска нега за која се потребни и многу парични средства.

Бидете хумани,ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА ОВОЈ МАЛ АНГЕЛ ДА ПРОДОЛЖИ ДА СЕ БОРИ И ДА УСПЕЕ,ДА МОЖЕ ДА ЈА ВИДИ И УБАВАТА СТРАНА НА ЖИВОТОТ……..НЕМА НЕШТО ПОВРЕДНО ОД ЖИВОТОТ НА ЕДНО МАЛО ДЕТЕ…….ДА МУ ЈА ВРАТИМЕ НАСМЕВКАТА НА ФИЛИП И НЕГОВОТО СЕМЕЈСТВО!!!

С-КА ЗА ДОНАЦИИ ОД СТРАНСТВО:
Filip Mihailovski Veljko Vlahovik 3 2320 Delcevo br.s-ka:0230701738565 iban:MK07300307017385675 adresa na banka: Komercijalna banka AD Skopje ul:Orce Nikolov 3 1000 Skopje Macedonia BIC/SWIFT CODE:KOBSMK2X

С-КА ЗА ДОНАЦИИ ОД МАКЕДОНИЈА:
Filip Mihailovski
sm.br:300007094802845 za medicinska podrska.
obavezen e vasiot matice broj ili ime na uplatnicata.

БРОЈ ЗА ДОНАЦИИ НА Т-МОБИЛЕ 070143111

 

Извор  https://www.facebook.com/lea.hari.7?hc_location=stream

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: