Завршен апел за помош на Енола Алими

3

Енола има 2 години и вродена малфромација на левата рака. За да и бидат функционални прстите, потребно е да оди на преглед и операција во Турција. Со вашата донација од 100 денари помагате за брзото закрепнување на Енола.

ДОНАЦИИ НА 070 143 123  ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА Т МОБИЛЕ

Искрено ви благодариме!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

4 коментари

 1. Објавено од gsagsagsagsagsa, на Одговори

  Bidete humani!!!Pomognete im na drugite!!!Pomognete i na malata Enola Alimi!!!Itno e!!!Donirajte!!! Енола има 2 години и вродена малфромација на левата рака. За да и бидат функционални прстите, потребно е да оди на преглед и операција во Турција. Со вашата донација од 100 денари помагате за брзото закрепнување на Енола.
  ДОНАЦИИ НА 070 143 123  ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА Т МОБИЛЕ
  Искрено ви благодариме!

 2. Објавено од Boris, на Одговори

  Нема ли и број за донации преку ВИП? 🙁

 3. Објавено од Elizabeta Simonovska, на Одговори

  OSTAJTE GO BROJOT ZA ONE KORISNICI

 4. Објавено од Elizabeta Simonovska, на Одговори

  OSTAVETE GO BROJOT ZA ONE KORISNICI

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: