Завршен апел за помош на Елена Смилевска

16

Превземено од фб

Елена Смилевска има 13 години и голема битка пред себе. Битка за нејзиното здравје.
Таа по преживеаниот излив на крв во мозокот мора да подлежи на посттрауматска рехабилитација која семејството само не може финансиски да си ја дозволи.

Отворен е донациски број за корисници на Телеком 070 143-171.

Да помогнеме сите кои можеме.

Да донираме за Елена, да и помогнеме во лекувањето.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: