Завршен апел за помош на Един Демировиќ

36

Едо (Един Демировиќ) е во Турција на лекување. Потребни се неколку пластични и васкуларни хирушки интервенции за да може нашиот Едо да се врати помеѓу нас, жив и здрав. За тие интервенции се потребни 100.000 Евра.

Донирајте и раширете го овој статус на своите ѕидови

Броеви за донирање:
070/143-132 (само од мрежата на Т-Мобиле)
075/143-700 (само од мрежата на ОНЕ)
077/143-700 (само од мрежата на ВИП)
(со секое јавување се донираат 100 денари)

Уплата на жиро-сметка број
300007078209637
Комерцијална банка
Назнака: за Семир Демировиќ

Извор

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

10 коментари

 1. Објавено од gsagsasaggasgaga, на Одговори

  Mobilni stavete!Izdrzhi Edo!Verba vo Bog!

 2. Објавено од sdasdad, на Одговори

  Stavete mobilni broevi za doniranje taka pobrzo ke sobereme pari za Edo

 3. Објавено од TANJA, на Одговори

  KE SE STAVAT I BROEVI ZA BRZO, ZASEGA SVOJATA HUMANOST IZRAZETE JA PREKU OSTAVENATA ZIRO SMETKA

 4. Објавено од Brankica Dimitrovska, на Одговори

  Vo koj grad vo Turcija e Edo.. mi trebaat konretni informacii.. imam ei tamu nasi luge sto mozat da pomognat

 5. Објавено од Сандра, на Одговори

  Мислам дека е во Истанбул

 6. Објавено од TANJA, на Одговори

  Brojot na koj sto mozete da donirate za Edo e 070143132

 7. Објавено од Brankica Dimitrovska, на Одговори

  Донација за ЕДО (ЕДИН ДЕМИРОВИЌ) преку телефон: 070/143-132 (со секој повик се донира 100 денари)

 8. Објавено од Сандра, на Одговори

  Број за донации на т-мобиле

  070 143 132

 9. Објавено од Brankica Dimitrovska, на Одговори

  T-mob: 070/143-132

  ONE: 075/143-700

  VIP: 077/143-700

 10. Објавено од gsagsagsasagsagsag, на Одговори

  Izdrzhi Edo!Verba vo Bog!

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: