Завршен апел за помош на Душко Стефоски

16

Преземено од: Фондација Телеком за Македонија

 

Душко Стефоски има тешка повреда на ногата и по две операции, состојбата му налага да се направи уште една. Операцијата ќе се изврши во Систинa но на семејството му е потребна дополнителна финансиска помош.
Да помогнеме.

Донациски број (за корисниците на Телеком): 070 143-161

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: