Завршен апел за помош на Душанка Нашулова

16

Да помогнеме, онаму каде највеќе треба.

Душанка Нашулова има малигна неоплазма на дебелото црево.

По извршениот хируршки зафат, потребно е лекувањето да продолжи на клиниката за Онкологија во Скопје, но дел од лекарставата не се на позитивната листа, и Душанка мора сама да ги набави.

Поради лошата здравствена состојба тие и се нужни и неопходни, но таа не може сама да ги набави.

Да помогнеме , сите кои можеме, и да овозожиме еден живот да продолжи .

Телефонски број за донации на Т-Мобиле: 070143132

Донации на Алфа банка
280105100816647

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: