Завршен апел за помош на Дује Радетиќ

1

“Моментално немам средства, не сакам да создавам проблеми навистина ми е тешко, но сакам да одам во Загреб на трансплантација за каде што веќе чекам 7 години. Сакам да живем.” – вели Дује.
Ситуацијата на Дује е навистина аларматна. Има само 23 години а веќе му откажале и двата бубрега.
Секој ден е во се полоша и полоша состојба и единствено нешто што би му го спасило животот е трансплантација.

Да ја покажеме НАШАТА хуманост и да помогниме во борбата за преживување, во борбата за здрав живот!

Донации на сметките:

Девизна сметка:
IBAN HR 8724840083234672818.

SWIFT code RZBHHR2X

IBAN HR2424840083291997363

Превземено од: udarno.com

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: