Завршен апел за помош на Добри Милевски

12

Преземено од: livada.mk/apel-za-pomos-na-dobri-milevski/

ПОЧИТУВАНИ МОИ ПРИЈАТЕЛИ,
АПЕЛИРАМ ЗА ПОМОШ!!

Изминативе денови минувам низ мошне тежок период. Откако пред 12 години ми беше опериран карцином на гласните жици, пред неколку месеци ракот се врати и тоа во посилна форма и зафати поголемо подрачје! Го нападна хранопроводот и дишникот! За почеток, ми беше направена трахеотомија и ми беше вградена канила, за да можам да дишам! Меѓутоа, ГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ, карциномот, остана да се решава подоцна! Нашите лекари предлагаат РАДИКАЛНО решение – ЦЕЛОСНО ОТСТРАНУВАЊЕ НА ГРЛОТО (дишникот и хранопроводот)! Јас побарав АЛТЕРНАТИВНО РЕШЕНИЕ, лекување со зрачење! За таа цел, контактирав неколку болници во ТУРЦИЈА! Решение постои и деновиве добив званична потврда за тоа. Заедно со тоа, добив и пресметка – таквата интервенција чини околу 35.000 евра!

Бидејќи јас толкава сума немам, решив да ви се обратам вам и ДА ВЕ ЗАМОЛАМ ЗА ДОНАЦИИ!!

За таа цел вчера отворив сметка во ХАЛКБАНК АД СКОПЈЕ, од практични причини – поедноставен трансфер на средствата на сметка на БОЛНИЦАТА во ИСТАНБУЛ!!

Доколку се одлучите да ми излезете во пресрет и да ми помогнете, ве молам тоа да го сторите на следната сметка:

ДОБРИ МИЛЕВСКИ,
ХАЛКБАНК,
270-7000397900.28

При уплатата, молам да наведете Цел на дознаката: Донација за лекување во странство.

Се надевам дека ќе најдете разбирање за ситуацијата во којашто се наоѓам и дека ќе ми излезете во пресрет, во рамките на вашите можности!

ОДНАПРЕД БЛАГОДАРАМ ЗА ХУМАНОСТА

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: