Завршен апел за помош на Димитрија Ласовски

8

Да помогнеме СЕГА и ВЕДНАШ, Димитрија нема време за чекање

 

27 годишниот Димитрија Ласовски боледува од тумор кој и покрај едногодишнотолекување се проширил на глават и белите дробови. Сите начини на лекување во нашата земја се потрошени, затоа Димитрија итно се упатува во странство за да го продолжи лекувањето.

Да му помогнеме на еден млад човек да ги види сите убавини на животот!

Сметки за помош :

ПРОКРЕДИТ БАНКА: 380676944300159- денарска

ПРОКРЕДИТ БАНКА 380676944304233- девизна

 

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: