Завршен апел за помош на Димитар Несторовски

8

Драги пријатели, ајде уште еднаш да покажеме дека сме големи!

 

Димитар Несторовски боледува од прогресивна мускулна дистрофија-Дишен (Dustrophio musculorum progrsiva DMD). Медицинскиот центар за матични клетки „Ву“ во Пекинг овозможува лекување на болеста со што би се спречилa нејзина натамошна прогресија, а четиринеделниот третман за операција, имплантација на матични клетки, физотерапија, медицински услуги, пат и сместување чини 40.000 долари.

Сите граѓани можат да донираат средства на

жиро-сметка на

НЛБ Тутунска банка,

трансакциска сметка 210700000613176,

со цел на дознака Димитар Несторовски-за донација.

Може да се донира и на телефонските броеви

077/143-704 ,

 075/143-666

070/143117.

Бидете хумани!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од слуга, на Одговори

    500 ден ќе легнат во понеделник ,Бог да благослови во Името на Господ Исус.

  2. Објавено од muharem, на Одговори

    Kakov vernik si I bog da mu dade zdravje Vo imeto na bigot hristos kolku boga ima bre SLUGA EDEN NESE DAVAJCA ILI TROJCA EDEN E
    EDINSTVEN NEZAMNENLIV

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: