Завршен апел за помош на Димитар Димоски

1
Димитар Димоски има 20 години и од 2005 боледува од Кронова болест со фистулозни форми кои хируршки се отстрануваат.Поради тоа треба да започне со терапија со infliximab (Remicade) која чини околу еден милион денари а тој не е во можност да ги овозможи овие средства.
РАКАТА ШТО ДАВА НЕ СЕ СУШИ,

затоа завртете на следниот донациски број и донирајте 100 денари за Димитар / Т Мобиле 070/143 115

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: