Завршен апел за помош на Димитар Димоски

1

Драги хумани луѓе,

Димитар Димоски има 20 години и од 2005 боледува од Кронова болест со фистулозни форми кои хируршки се отстрануваат.

Поради тоа треба да започне со терапија со infliximab (Remicade) која чини околу еден милион денари а тој не е во можност да ги овозможи овие средства.

Покажете ја Вашата хуманост и завртете на слдниот број од мрежата на Т Мобиле: 070  / 143  115 и од мрежата на Вип 077 143 705

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: