Завршен апел за помош на Дејан Ангелов

0

Дваесетиосумгодишниот Дејан Ангелов од Неготино има потреба од итна операција на мозокот во Словенија. Зафатот чини 19.000 евра, а Фондот за здравство, нормално, не покрива ништо. Лекарот кој што треба да го оперира, Винко Доленц, гарантира успех само ако зафатот биде изведен во најкраток рок. Неговиот единствен родител не е во состојба сам да ги подмири трошоците за операцијата…. Затоа, секоја Ваша помош хумани луѓе е добродојдена. Телефоните за донации се активни, како и сметката.

Ж. с-ка: 200-0020028321-30 Стопанска Банка, на име Дејан Ангелов. Ви благодариме за хуманоста!

Телефонски број за донации: За корисниците на Т Мобиле: 070 143 144

За корисниците на ВИП : 077 143 222

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Peco, на Одговори

    Za korisnicite na ONE: ‎075143404

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: