Завршен апел за помош на Давид Јовановски

4

Почитувани пријатели.
Да му помогнеме на малиот Давид Јовановски, кој боледува од растечка тумефаксија (циста) на ногата, која и по извршената операција расте и предизвикува болки кај Давид, поради кои тој не може да се движи.
Бидејки сите можности за лекување се исцрпени, тој мора итно да замине на лекување во Виена. Операцијата чини многу пари, сума која родителите не можат да ја обезбедат, па апелираат на нашата помош.
Со нашите 100 денари на 070143103 ке му помогнеме на Давид да има среќно детство…

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: